Blog posts

Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ Με Μία Μόνο Παλέτα!

Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ Με Μία Μόνο Παλέτα!

beauty

Μου αρέσουν πολύ οι παλέτες προσώπου που τα έχουν όλα και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας! Η νέα Revolution Pro Nath Face Palette είναι μία από αυτές και είναι ότι καλύτερο όχι μόνο για τις φωτοσκιάσεις σας, αλλά και για ένα φρέσκο, ολοκληρωμένο, ανοιξιάτικο look!

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, το μακιγιάζ μας γίνεται όλο και πιο μίνιμαλ, αρχίζουμε να αφαιρούμε προϊόντα από την καθιερωμένη ρουτίνα μακιγιάζ μας, επιδιώκοντας ένα πιο φυσικό και απλό look.
Έχοντας μια παλέτα με γήινες αποχρώσεις που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας για όλο το πρόσωπο, είναι η λύση στην επιλογή ενός πιο ανάλαφρου μακιγιάζ.
Η Nath Face Palette προσφέρει ακριβώς αυτό με 6 πούδρες, δύο highlighters, δύο bronzers, ένα ρουζ και μια πούδρα σεταρίσματος.
Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα μάτια δημιουργώντας υπέροχα μονοχρωματικά και φυσικά make up looks.
Μπορείτε να κάνετε υπέροχες φωτοσκιάσεις και οι κοπέλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα την αγαπήσουν σίγουρα μιας και οι απαλοί της τόνοι είναι εξαιρετικοί για να φωτίσουν και να δώσουν βάθος σε ένα ανοιχτόχρωμο πρόσωπο.

notino

Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως την απόχρωση Paradise για να δώσω λίγο βάθος στο περίγραμμα του προσώπου μου, την απόχρωση Desert τη χρησιμοποιώ ως σκιά στα μάτια μου συνδυαστικά με ένα από τα δύο highlighters, βάζω λίγο από την απόχρωση Darling στα ζυγωματικά και συνήθως διαλέγω την απόχρωση Sweetheart για να δώσω λάμψη στα σημεία που θέλω να φωτίσω.

Έτσι λοιπόν με μία μόνο παλέτα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά make up looks και να την έχετε μαζί σας όλο το καλοκαίρι. Όλες οι πούδρες έχουν εξαιρετική απόδοση και πολύ καλή διάρκεια.
Η παλέτα είναι Vegan και Limited Edition, οπότε μπείτε σήμερα στη Notino για να την αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή!

xxx, Sophia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.