Blog posts

Απαλλαγείτε Άμεσα Από Τους Μαύρους Κύκλους

Απαλλαγείτε Άμεσα Από Τους Μαύρους Κύκλους

beauty

Τώρα το καλοκαιράκι που οι βόλτες στα beach bars, τα βραδινά κοκτέιλς κάτω από τα άστρα, τα ξενύχτια και τα πάρτι είναι συχνά, είναι καλό να φροντίσουμε λίγο παραπάνω το δέρμα μας και ειδικά την περιοχή των ματιών που είναι και η πιο ευαίσθητη.

Το δέρμα μας γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πολύ λεπτό και ευπαθές, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να το φροντίζουμε ευλαβικά. Ειδικά το ξενύχτι και το αλκοόλ δημιουργούν σακούλες και μαύρους κύκλους που ακόμα και κάτω από το πιο καλυπτικό concealer φαίνονται!

Η λύση είναι φυσικά η καλή ενυδάτωση! Έτσι λοιπόν εκτός από μάσκες ματιών (σαν αυτή που σας έχω αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο και είναι εξαιρετική) που βοηθούν πολύ στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και στις σακούλες, καθώς προσφέρουν άμεση τόνωση και είναι πλούσιες σε συστατικά, καλό θα ήταν να βάζετε πρωί – βράδυ και μια καλή, στοχευμένη κρέμα, όπως η Hydraphase της La Roche-Posay, που αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και καταπολεμά το πρήξιμο. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει πλήρως την περιοχή γύρω από τα μάτια.

notino

Στη Notino μπορείς να βρεις μια πληθώρα από προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, αλλά και πολλά από τα αγαπημένα σου προϊόντα σε εκπτωτικές τιμές.

Tip Of The Day:

Για να ενισχύσετε τη δυναμική των προϊόντων, μην ξεχνάτε να πίνετε πάνω από 10 ποτήρια νερό ημερησίως!!!

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.