Blog posts

Απαραίτητα Προϊόντα Βάσης | Gosh Copenhagen

Απαραίτητα Προϊόντα Βάσης | Gosh Copenhagen

beauty

Η αγαπημένη μας Gosh Conpehagen παρουσιάζει για το φετινό Φθινόπωρο και  Χειμώνα  μία νέα σειρά προϊόντων βάσης, απαραίτητα για κάθε γυναίκα που επιθυμεί ένα εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο, αλλά και σταθερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της. Πάμε να τα δούμε…

PRIMER PLUS+ SKIN ADAPTOR ANTI-POLLUTION

Gosh Copenhagen Primer

Με λίγη από τη μαγεία της Σκανδιναβίας, το PRIMER PLUS+ SKIN ADAPTOR ANTI POLLUTION από τη GOSH COPENHAGEN, είναι το νέο, “must-have”, primer πολλαπλής δράσης! Τονίζει και ενισχύει την επιδερμίδα με μια υγιή λάμψη ενώ απαλύνει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα από την ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες με το ενεργό εκχύλισμα με αντιρυπαντική δράση, CITYGUARD®+.
Αναμιγνύεται τέλεια με την επιδερμίδα και προσαρμόζεται στους ξεχωριστούς τόνους του δέρματος, αφήνοντας μια υγιή λάμψη και αίσθηση. Το Primer, έχει προσαρμόσιμη ελαφριά κάλυψη με απόχρωση “Chameleon” για να υιοθετεί τέλεια κάθε τόνο επιδερμίδας. Η μοναδική σύνθεσή του PRIMER PLUS+ SKIN ADAPTOR ANTI-POLLUTION περιλαμβάνει εκχύλισμα βελανιδιάς, ένα συστατικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, με ενυδατικά και χαλαρωτικά οφέλη.

CCC- CONTOUR, COVER, CONCEAL

Gosh Copenhagen CCC Gosh Copenhagen ccc colors Gosh Copenhagen shades

Πρόκειται για 2 προϊόντα contouring, 2 διορθωτικά και καλυπτικά concealers και 2 highlighters σε μορφή stick που τα κάνει πολύ πρακτικά, αφού μπορείτε να τα έχετε στην τσάντα σας, όπως το κραγιόν σας. Μπλεντάρονται πολύ εύκολα, ακόμα και με τα δάχτυλα και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, ενώ  καλύπτουν πλήρως μικρές ατέλειες της επιδερμίδας. Επιπλέον, προσφέρουν αποτέλεσμα softfocus, υψηλή δηλαδή κάλυψη χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.


Gosh Copenhagen Highlighters

Τα highlighters στις αποχρώσεις 001 Vanilla και 002 Golden είναι Vegan Friendly και δίνουν μια υπέροχη λάμψη στα ζυγωματικά ή γενικά σε όποια σημεία επιθυμείτε να τονίσετε.
Τα 2 concealers στις αποχρώσεις 003 Light και 004 Medium είναι ιδανικά για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους και να φωτίσουν την περιοχή των ματιών, αλλά και για να καλύψουν κάποια πιθανή ατέλεια του προσώπου σας.
Τα Contour Sticks στις αποχρώσεις 005 Dark και 006 Very Dark θα τονίσουν τις γωνίες του προσώπου σας και θα σας δώσουν το τέλειο σχήμα. Η δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι η πιο σκούρα.
Η κρεμώδη υφή των προϊόντων θα σας ενθουσιάσει, όπως και η μεγάλη τους διάρκεια.

PRIME ’N SET PRIMER & MATTIFYING SETTING POWDER

Gosh Copenhagen Setting Powder

Το PRIME ’N SET PRIMER & MATTIFYING SETTING POWDER είναι μια κίτρινη setting powder που ταιριάζει με μαγικό τρόπο σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Διορθώνει την ερυθρότητα της επιφάνειας του δέρματος και εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους. Το PRIME’N SET PRIMER & MATTIFYING SETTING POWDER της GOSH COPENHAGEN δεν έχει αρώματα ή parabens, ενώ η μεταξένια υφή του δίνει μια ματ αίσθηση στην επιδερμίδα και ένα άψογο φινίρισμα.

EYE SHADOW PRIMER

Gosh Copenhagen Eye Primer

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο primer ματιών της GOSH COPENHAGEN είναι το “must-have” προϊόν για όλες εμάς  που θέλουμε μεγάλη διάρκεια (ως και 24 ώρες) στο μακιγιάζ των ματιών μας.
Το EYE SHADOW PRIMER εμποδίζει τη δημιουργία πτυχώσεων στη σκιά και γεμίζει κάθε ατέλεια στην επιφάνεια του δέρματος. Διαμορφωμένο με τεχνολογία πολυμερών, προετοιμάζει τα βλέφαρα για καθημερινή εφαρμογή και «γλιστρά» ομαλά, επιτρέποντας στο μακιγιάζ των ματιών να διατηρηθεί όλη μέρα. Αναμιγνύεται όμορφα με όλους τους τόνους της επιδερμίδας και παραμένει διάφανο μετά την εφαρμογή του. Είναι αδιάβροχο, δεν περιέχει parabens και αρώματα και έχει κρεμώδη, απαλή υφή. Επιπλέον έχει από την πίσω πλευρά του ένα ειδικό βουρτσάκι που βοηθάει να το απλώσετε ευκολότερα.

Όλα τα νέα προϊόντα της Gosh Copenhagen μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και ηλεκτρονικά εδώ.

xxx, Sophie

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.