Blog posts

Η πιο διάσημη κρέμα προσώπου | Lait-Crème Concentré

Η πιο διάσημη κρέμα προσώπου | Lait-Crème Concentré

Skincare

Το 1950, ένας δερματολόγος σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού δημιουργεί το Lait-Crème Concentré, το θρυλικό προϊόν που κατέληξε να πωλείται κατά εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η αρχή για τη δημιουργία μιας σειράς φαρμακευτικών προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος. Έτσι ξεκινάει και η ιστορία της Embryolisse.

Lait-Crème Concentré

Η πιο διάσημη ενυδατική κρέμα του κόσμου δεν έχει φτάσει τυχαία στην κορυφή. Πρόκειται για μια πολυχρηστική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα. Εκτός από την  εξαιρετική ενυδάτωση και τη θρέψη που προσφέρει στο δέρμα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως primer πριν το μακιγιάζ ( το οποίο σας το συνιστώ, καθώς δημιουργεί τέλεια ενυδατωμένη βάση, χαρίζοντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ), αλλά και ως προϊόν ντεμακιγιάζ. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μάσκα νύχτας, βάζοντας μια πιο παχιά στρώση στο πρόσωπο σας και αφήνοντας την να απορροφηθεί σιγά σιγά. Το πρωί η επιδερμίδα σας θα είναι σούπερ ελαστική!

Lait creme

Lait Creme

Η σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης. Το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του. Η κρεμώδης υφή γαλακτώματος που έχει δεν μοιάζει με καμιά άλλη κρέμα και χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι άντρες που τη χρησιμοποιούν μετά το ξύρισμα για να καταπραΰνουν την επιδερμίδα τους. Η πολυχρηστικότητά της την καθιστά το απόλυτο μυστικό ομορφιάς των make up artists για τις φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα, έχει γίνει η αγαπημένη των youtube beauty gurus, ενώ η μοναδική της σύνθεση είναι η αιτία που οι δερματολόγοι το συστήνουν σε άντρες και γυναίκες εδώ και δεκαετίες.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τη μοναδική αυτή κρέμα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είμαι σίγουρη πως θα την ευχαριστηθείτε όπως εγώ, που είμαι ήδη στο δεύτερο σωληνάριο.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.