Blog posts

Ιδέες Δώρων Για Τη Γιορτή Της Μητέρας

Ιδέες Δώρων Για Τη Γιορτή Της Μητέρας

Let's share

Την Κυριακή 12 Μαΐου γιορτάζεται φέτος η γιορτή της Μητέρας και έχω έρθει να σας δείξω κάποιες προτάσεις δώρων που οι μανούλες θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως, γιατί ποια γυναίκα δεν αγαπά να δέχεται δώρα; Ειδικά όταν αυτά αναδεικνύουν τη θηλυκή της πλευρά και την κάνουν να νιώθει ακόμα πιο όμορφη!

Καθώς περιπλανιόμουν στο site της Notino.gr βρήκα κάποια πολύ ωραία πακέτα δώρων που μου άρεσαν πολύ και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Πιστεύω πως σε αυτή τη γιορτή η κίνηση του δώρου είναι πάντα πιο σημαντική για τις μανούλες από το ίδιο το δώρο, αλλά όταν αυτή η κίνηση συνδυάζεται με κάτι που θα φανεί απόλυτα χρήσιμο και μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό και ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει τη μανούλα σας να αισθανθεί πιο όμορφη, τότε το δώρο παίρνει άλλη αξία και φέρνει πολλαπλάσια χαρά!

Το αγαπημένο της άρωμα…

Συνήθως οι γυναίκες ικανοποιούνται γνωρίζοντας πως η αίσθηση που αφήνει το άρωμά τους τις χαρακτηρίζει και τις κάνει να ξεχωρίζουν. Ένα από τα δικά μου αγαπημένα αρώματα, αλλά και πολλών άλλων γυναικών είναι το Si του Giorgio Armani. Στη Notino μπορείτε να βρείτε το Si Passione σε μια εκπληκτική συσκευασία δώρου που αποτελείται από το ίδιο το άρωμα σε συνδυασμό με την αντίστοιχη ενυδατική λοσιόν σώματος. Οι λουλουδάτες και φρουτένιες νότες του αρώματος αυτού αποτελούν το ιδανικό δώρο για την εποχή της άνοιξης και σίγουρα το κατατάσσουν στην κατηγορία “signature perfumes”.

notino.gr

Αλλάξτε την καθημερινή ρουτίνα της…

Ένα πολύ όμορφο, οικονομικό και έξυπνο δώρο είναι μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας από ένα brand που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες και δεν είναι άλλο από τη Lancome. Το σετ αυτό αποτελείται από 4 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για πιο ώριμες ηλικίες και είναι ιδανικό για τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, λείανση των ρυτίδων και λάμψη! Ένα δώρο που θα δώσει τη δυνατότητα στη μητέρα σας να αλλάξει την καθημερινή της ρουτίνα. δοκιμάζοντας high end προϊόντα, που αδιαμφισβήτητα θα εκτιμήσει και θα εντυπωσιαστεί! Βρείτε αυτό το μοναδικό σετ εδώ.

notino.gr

Για τα μάτια της μόνο…

Είτε η μητέρα σας ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που απολαμβάνουν το μακιγιάζ, είτε όχι, αυτό το σετ δώρου της Avene σίγουρα δε θα την αφήσει ασυγκίνητη καθώς αποτελείται από ένα makeup remover και μία μάσκαρα ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα μάτια, η οποία δίνει όγκο και ταυτόχρονα μήκος στις βλεφαρίδες! Μια πρόταση δώρου που θα φωτίσει το βλέμμα της και θα ευχαριστηθεί στην καθημερινότητά της γιατί σε όλες μας αρέσουν οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες και ανεξάρτητα από το αν βάφεται ή όχι το πρόσωπο πάντα πρέπει να καθαρίζεται με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ!

notino.gr

Φυσικά μέσα στο site της Notino θα βρείτε πολλά ακόμα πακέτα δώρων αλλά και πολλά προϊόντα σε προνομιακές τιμές για να διαλέξετε το ιδανικό δώρο που θα δημιουργήσει στη μανούλα σας το πιο μεγάλο χαμόγελο!

Μην ξεχνάτε πως ο χρόνος που θα αφιερώσετε εκείνη την ημέρα μαζί με τη μαμά σας είναι εξίσου πολύτιμος! Φροντίστε να είναι ποιοτικός και γεμάτος αγκαλιές!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.