Blog posts

Καλωσορίζοντας τη Notino στην Ελλάδα!

Καλωσορίζοντας τη Notino στην Ελλάδα!

beauty

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα που σας φέρνω σήμερα, καθώς η εταιρία Notino δραστηριοποιείται πλέον και στη χώρα μας. Ο κόσμος της ομορφιάς γίνεται πλουσιότερος και πλέον μπορείτε να βρείτε σε ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα όλα εκείνα τα προϊόντα που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές!

Λίγα Λόγια Για Τη Notino

Η Notino είναι μία Τσέχικη εταιρία που ξεκίνησε την πορεία της το 2004 στον κόσμο των αρωμάτων και των καλλυντικών και από τότε δραστηριοποιείται σε 22 χώρες παγκοσμίως καθιστώντας την αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ευρώπης!!!
Πάνω από 60.000 προϊόντα και περισσότερα από 1.500 brands φιλοξενούνται στις αποθήκες της εταιρίας, έτοιμα προς τη διάθεση του κοινού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Στη Notino θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από επώνυμα brands, αλλά και από άλλα μικρότερα που σίγουρα δεν μπορείτε να προμηθευτείτε από αλλού! Όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία είναι 100% γνήσια, κατακτώντας διεθνή πιστοποιητικά και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες.

notino.gr notino.gr

My Notino Experience

Θέλοντας λοιπόν να δοκιμάσω κάποια προϊόντα του καταστήματος, ώστε να μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα της όλης διαδικασίας παραγγελίας, αποστολής, εξυπηρέτησης, ώστε να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου, έκανα την παραγγελία μου και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη με όλα τα παρακάτω:

  • Η διαδικασία της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού site της Notino είναι μία απόλαυση, καθώς μπορείτε να περιηγηθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, δίνοντας σας δυνατότητες να γνωρίσετε brands και εταιρίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα, ούτε σε φυσικά αλλά ούτε σε ηλεκτρονικά καταστήματα!
  • Η παραγγελία σας μπορεί να πληρωθεί με κάρτα, τραπεζική μεταφορά ή αντικαταβολή την ώρα της παραλαβής και έρχεται με speedex σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Αυτό είναι τέλειο αν σκεφτείτε πως οι αποθήκες της εταιρίας βρίσκονται στην Τσεχία, παρ’ όλα αυτά το ελληνικό κοινό δε χρεώνεται με υπέρογκα κόστη μεταφοράς!
  • Η εξυπηρέτηση των ανθρώπων που δουλεύουν στη Notino είναι άμεση, γρήγορη και φοβερά κατατοπιστική για όλες τις ερωτήσεις που τυχόν έχετε είτε για τα προϊόντα, είτε για τη διαδικασία αποστολής.

Αυτό που με εντυπωσίασε βέβαια περισσότερο σε σχέση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι οι ασυναγώνιστες τιμές, αφού μπορείτε να βρείτε προϊόντα μέχρι και 70% χαμηλότερα σε τιμές!!!
Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί μια εταιρία να ρίχνει τόσο πολύ τις τιμές της στην εποχή που ζούμε, καθιστώντας την ομορφιά και την περιποίηση του εαυτού μας υποχρέωση και όχι πολυτέλεια!
Αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί η Notino έχει ελαχιστοποιήσει το ποσοστό κέρδους της, ποντάροντας στον τζίρο της και φυσικά καταφέρνοντας να αγοράζει μεγάλες ποσότητες προϊόντων πετυχαίνει καλύτερες τιμές!!

Beauty & Skincare from Notino

notino.gr

Τα προϊόντα που διάλεξα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Notino θα τα δούμε αναλυτικά και σε επόμενα άρθρα, ώστε να σας πω την άποψή μου για αυτά. Έχω επιλέξει προϊόντα ομορφιάς και skincare, αλλά και άρωμα, μιας που η Notino φημίζεται για τις τιμές που διαθέτει όλα τα επώνυμα αρώματα!

Το πακέτο μου έφτασε άρτιο και πολύ όμορφα συσκευασμένο και προσεγμένο και αυτό είναι κάτι που προσέχω πάντα, γιατί θεωρώ πως δείχνει την αγάπη των ανθρώπων της εταιρίας για αυτό που κάνουν!

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έχουμε να μιλήσουμε για Κορεάτικες μάσκες ομορφιάς, παλέτα προσώπου, σετ πινέλων, αρώματα και διάφορα άλλα!

Τη Notino εκτός από το επίσημο site της, μπορείτε να τη βρείτε στο facebook και Instagram
Ακολουθήστε τη Notino για να ενημερώνεστε πρώτες για τις προσφορές που βγάζει εβδομαδιαία, αλλά και για όλες τις νέες κυκλοφορίες των εταιριών που λατρεύετε.

xxx, Sophie

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.