Blog posts

Το Μαγικό Ελιξίριο Για Τα Μαλλιά Σας | Ambrosa

Το Μαγικό Ελιξίριο Για Τα Μαλλιά Σας | Ambrosa

All About Hair

Ψάχνοντας συνεχώς για νέα προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά μου λαμπερά και δυνατά, έπεσα επάνω στο Ambrosa. Αυτό που με εντυπωσίασε αρχικά ήταν η πανέμορφη γυάλινη συσκευασία του. Η πρώτη αίσθηση που μου έδωσε οπτικά ήταν πολυτέλεια και μινιμαλισμός. Αμέσως επισκέφθηκα το site της εταιρίας και έμαθα περισσότερα για το προϊόν αυτό. Στη συνέχεια το παρήγγειλα και πλέον το απολαμβάνω σε καθημερινή βάση.

VSVM | AMBROSA

Ambrosa meaning

Ambrosa dedication

Το μαγικό αυτό ελιξίριο δημιουργήθηκε από δύο αδερφές και μία συνταγή καλά φυλαγμένη μέσα στο χρόνο.. Περνώντας από γενιά σε γενιά έφτασε σήμερα στην πιο luxurious εκδοχή του για όλες εμάς που αναζητούμε υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά, χρησιμοποιώντας φυσικά και πολύτιμα συστατικά της ελληνικής γης.

Η σύνθεσή του αποτελείται από δύο βασικά συστατικά. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είναι γνωστό για τα αντιοξειδωτικά του και τη δυνατότητα του να διεισδύει στον πυρήνα των μαλλιών, χαρίζοντας τους ελαστικότητα και λάμψη. Περιέχει επίσης μέλι, που αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας, ενυδατώνει και κάνει τα μαλλιά απαλά σαν μετάξι.

Πως να το χρησιμοποιήσετε

  1. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σας, είτε σε στεγνά, είτε σε νωπά μαλλιά για προστασία και θρέψη.
  2. Χρησιμοποιήστε το ως μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης περνώντας το λάδι σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Αφήστε το να δράσει (ιδανικά όλο το βράδυ) όση περισσότερη ώρα μπορείτε και στη συνέχεια λουστείτε κανονικά.
  3. Βάλτε λίγες σταγόνες μέσα στη μάσκα μαλλιών σας για περισσότερη λάμψη.

Ambrosa

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με αυτό το λάδι και σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα. Πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Η μυρωδιά του είναι μεθυστική και εθιστική και κρατάει απίστευτα πολλές ώρες. Έπειτα η αίσθηση απαλότητας που αφήνει στα μαλλιά και η φυσική λάμψη που τους χαρίζει δε συγκρίνονται με κανένα άλλο. Με τα συστατικά και τα έλαια που περιέχει η θρέψη είναι δεδομένη και εκτός όλων αυτών, με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ελληνικό, πολυτελές προϊόν που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα λάδια και έλαια μαλλιών άλλων γνωστών εταιριών.

Θα το βρείτε εδώ.

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.