Blog posts

Το ντεμακιγιάζ της τεμπέλας! (review)

Το ντεμακιγιάζ της τεμπέλας! (review)

review
Με πετυχαίνεις στην αμήχανη στιγμή που ενώ γράφω τον τίτλο του ποστ μου γελάω μόνη μου, καθώς μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου έλεγε η γιαγιά μου!
Το έχω κρατήσει “σα φυλαχτό” στην ασθενή μου μνήμη, όχι γιατί είναι η συμβουλή του αιώνα, αλλά γιατί κάθε φορά που βρίσκω την ευκαιρία το γελοιοποιώ!!
Κι αυτό γιατί το βρήκα πολύ χαριτωμένο όταν το άκουσα και τελείως έξω από μένα..
Μου έλεγε λοιπόν αναφερόμενη στους άντρες (εγώ το έχω εντάξει παντού) πως δεν πρέπει να γνωρίζουν τα κουσούρια σου, να τα κρύβεις, να μην τα λες!!!
Όπως βλέπεις όμως ο τίτλος του ποστ ξεκινάει με κουσούρι…χαχαχα

Anyway, γυρνώντας στην ουσία έχω να πω πως είναι πολλές οι φορές που βαριέμαι να καθαρίσω σχολαστικά και σε βάθος το πρόσωπό μου και έτσι καταφεύγω σε πιο πρόχειρες για μένα λύσεις ίσα ίσα για να αποφύγω τις τύψεις και τα συνειδησιακά προβλήματα! (δύσκολοι καιροί και για τέτοιου είδους θέματα)
Έτσι επιλέγω αρχικά να αφαιρέσω το make up μου με τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού Pom Pon με Argan Oil και 98% φυτικής προέλευσης συστατικά.
Τα βρίσκω αρκετά απαλά και με ωραίο διακριτικό άρωμα. Μου αρέσουν τα μαντηλάκια λόγω της μεγάλης τους επιφάνειας.. είναι σα να βάζω μια βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπό μου και να μαζεύω τα “πολλά πολλά”. Τα συγκεκριμένα προσφέρονται και για τα μάτια, οπότε δε χρειάζεται να είμαι προσεκτική και συνήθως ένα μόνο αρκεί μιας και δε συνηθίζω να κάνω βαρύ μακιγιάζ.

Στη συνέχεια έρχεται το ντεμακιγιάζ ματιών 2 σε 1 της Garnier. Με λίγο βαμβάκι -να πω εδώ πως έχω ξαναγυρίσει στο κλασσικό βαμβάκι για το ντεμακιγιάζ μου μετά από πολλά χρόνια, γιατί τελευταία ένιωσα πραγματικά κορεσμό με τους δίσκους ντεμακιγιάζ, όποιας εταιρείας κι αν έπαιρνα, ό,τι μέγεθος και να ήταν απλά ένιωθα να μου γδέρνουν το πρόσωπο! Κι ενώ αντικειμενικά με βολεύουν πολύ περισσότερο, η απαλότητα που μου προσφέρει το απλό βαμβάκι είναι ασύγκριτη!- και αυτό το προϊόν της Garnier εξαλείφω ότι έχει αφήσει πίσω το μαντηλάκι κυρίως από τα μάτια, αλλά και από το υπόλοιπο πρόσωπο μιας και το περνάω μια βόλτα από παντού! Αφαιρεί αποτελεσματικά την αδιάβροχη μάσκαρα αφήνοντας απαλές τις βλεφαρίδες.

Έχει όντως τα χαρακτηριστικά που λέει ότι δηλαδή δε χρειάζεται τρίψιμο και ότι είναι απαλό με τα μάτια, δεν προκαλεί ερεθισμούς, όσο για το μη λιπαρό έχω να πω πως κατά την εφαρμογή του νιώθω μια μικρή λιπαρότητα να μένει πίσω, η οποία όμως σαν αίσθηση δε διαρκεί πολύ. Μου αρέσει πολύ το μέγεθος που έχει (είναι 125ml), γιατί μπορώ να το έχω στο νεσεσέρ μου άρα και μαζί μου όταν χρειάζεται να ταξιδέψω και αυτό από μόνο του σαν προϊόν μου αρκεί για το ντεμακιγιάζ μου. Η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή (κάτω από 5 ευρώ), οπότε το συνιστώ σίγουρα!

Αυτός είναι ο δικός μου τεμπέλικος τρόπος ντεμακιγιάζ. Ελπίζω εσύ να είσαι πιο σχολαστική από εμένα, αλλά αν έχεις κι εσύ τις δικές σου στιγμές βαρεμάρας θα ήθελα να μάθω τον τρόπο σου!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.