Blog posts

3 Αγαπημένα Καθαριστικά Προσώπου

3 Αγαπημένα Καθαριστικά Προσώπου

favorites, Skincare

Το γνωρίζετε ήδη πως αν θέλουμε μια λαμπερή, υγιής και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τον καλό και σωστό καθαρισμό της, είτε φοράμε make up, είτε όχι. Σήμερα θα σας δείξω 3 καθαριστικά προσώπου, σε διαφορετικές μορφές, που αποτελούν τοπ επιλογές για εμένα και ανήκουν πλέον στα αγαπημένα μου!

Cleansing Foam Face And Eyes – Apivita

καθαριστικά προσώπου Apivita

Νομίζω πως αν είστε κι εσείς skincare junkie όπως εγώ, αυτόν τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού της Apivita τον γνωρίζετε ήδη. Είναι ένα πραγματικά υπέροχο προϊόν για πρόσωπο και μάτια. Αφαιρεί τέλεια το make up και τους ρύπους από την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και βελούδινη, δίχως να την ξηραίνει. Ενδείκνυται για λιπαρές και κανονικές επιδερμίδες, αλλά δουλεύει υπέροχα σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και έχει υπέροχη μυρωδιά. Μου αρέσει να τον χρησιμοποιώ το βράδυ, γιατί πραγματικά λιώνει όλο το μακιγιάζ μου και καθαρίζει πολύ ωραία το πρόσωπό μου. Κυκλοφορεί μάλιστα και σε travel size συσκευασία , που είναι ιδιαίτερα πρακτική για ταξίδια και πολύ έξυπνο εκ μέρους της εταιρίας. Τα 92% φυσικά συστατικά του ενυδατώνουν την επιδερμίδα και σίγουρα σας τον προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ag Micellaire For Face And Eyes – AG Pharm

καθαριστικά προσώπου AG Pharm

Αυτό το micellaire νερό της Ag Pharm το έχω αγαπήσει. Πρώτα απ’όλα έχει μια φανταστική συσκευασία με αντλία που το καθιστά ιδιαιτέρως πρακτικό. Έπειτα καθαρίζει απόλυτα όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να τα ερεθίζει ή να τα τσούζει. Αφήνει πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα, το κρατά ενυδατωμένο. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ μετά τον αφρό της Apivita για να καθαρίσω τυχόν υπολείμματα από μάσκαρα κυρίως, αλλά και γύρω από τη γραμμή των μαλλιών μου, που είναι ένα σημείο το οποίο προσέχω με το νερό, ειδικά όταν έχω ίσια τα μαλλιά μου, οπότε ένα πέρασμα με το micellaire και με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ κάνει πιο λεπτομερή δουλειά στη συγκεκριμένη περιοχή. Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και μου αρέσει πάρα πολύ.

Cleansing Foaming Mousse – Natura Siberica

καθαριστικά προσώπου Natura Siberica

Ο αφρός καθαρισμού της Natura Siberica αποτελεί την αγαπημένη μου συνήθεια στον πρωινό καθαρισμό της επιδερμίδας μου. Έχει μια δροσιστική και υπέροχη μυρωδιά που θυμίζει lemongrass και απολαμβάνω να τον χρησιμοποιώ. Η μορφή mousse που έχει μου αρέσει πολύ. Δεν είναι αραιή η σύστασή του, όπως άλλοι αφροί καθαρισμού, οπότε το νιώθω αρκετά “χορταστικό” αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το επίθετο για να τον χαρακτηρίσω. Κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα, ακόμα και το μακιγιάζ, ειδικά αν είναι ελαφρύ. Εγώ τον χρησιμοποιώ κυρίως το πρωί, που η επιδερμίδα μου είναι ήδη καθαρή και το μόνο που έχει πάνω είναι τα υπολείμματα των προϊόντων που έχω χρησιμοποιήσει το βράδυ. Προστατεύει από τα βακτήρια και αναζωογονεί σε βάθος το δέρμα. Είναι ιδανικός για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες και έχει πολύ καλή τιμή για την ποιότητα του. Το ποσοστό των 99,4% φυσικών συστατικών που περιέχει αποτελεί προνόμιο για την επιδερμίδα, γι’ αυτό και σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα.


Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα θεωρώ τοπ στον τομέα τους και το καθένα ξεχωριστά με τη μορφή που έχει και σας συνιστώ να τα δοκιμάσετε. Θα σας αρέσουν πολύ! Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα καθαριστικά προσώπου;

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.