Blog posts

Η αγαπημένη μου αντηλιακή κρέμα προσώπου

Η αγαπημένη μου αντηλιακή κρέμα προσώπου

favorites

Όλοι γνωρίζουμε για τη δύναμη της πρώτης εντύπωσης (check this) και παρ’ όλο που εδώ αναφέρομαι σε προϊόν, για μένα είναι εξίσου σημαντική! Σπάνια θα απογοητευτώ με κάτι, το οποίο μου άφησε τις καλύτερες πρώτες εντυπώσεις. Και επειδή το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι διακοπές για πολλούς τώρα ξεκινάνε, διαβάστε παρακάτω για την αγαπημένη μου αντηλιακή κρέμα προσώπου, που βρίσκεται συνεχώς μαζί μου το τελευταίο διάστημα.

αντηλιακή προσώπου

Sunscreen Face Cream Tinted SPF50+| AG Pharm

Την αντηλιακή κρέμα προσώπου της AG Pharm τη δοκίμασα πρώτα από κάποια δειγματάκια που είχα στα χέρια μου, περισσότερο από περιέργεια καθώς ήδη χρησιμοποιούσα άλλη αντηλιακή κρέμα προσώπου. Μου άρεσε από την πρώτη εφαρμογή και αφού τελείωσα και τα 2 δείγματα που είχα, έψαξα για το full size προϊόν, ώστε να την έχω μαζί μου στις διακοπές. Για μια εβδομάδα τη φορούσα καθημερινά και συνέχεια μιας και ήμουν σχεδόν όλη την ημέρα κάτω από τον ήλιο. Αυτό που μου άρεσε ιδιαιτέρως και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι ότι αυτή η κρέμα δεν λειτούργησε μόνο σαν ένα συνηθισμένο αντηλιακό που με προστάτευε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά ως ένα ολοκληρωμένο skincare προϊόν που φρόντισε την επιδερμίδα μου κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της, δεν άφησε ούτε μια στιγμή το δέρμα μου ξηρό ή την αίσθηση ότι με ‘τραβάει’, καθώς οι ενυδατικοί παράγοντες που έχει και τα συστατικά όπως η αλόη και το υαλουρονικό οξύ παρείχαν συνεχώς την απαιτούμενη υγρασία στην επιδερμίδα μου. Επιπλέον το εκχύλισμα ροδιού, γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες A, E και C και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, που προλαμβάνει τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει τη φωτογήρανση, λειτούργησε ως ένα επιπλέον φιλμ προστασίας και θρέψης. Το ελαφρύ χρώμα χάρισε ομοιομορφία στην όψη μου, χωρίς να αφήνει σημάδια. Η απαλή αίσθηση στο δέρμα μου και η άμεση απορρόφησή της μου άρεσαν πολύ. Και όλα αυτά μαζί  με την υψηλή προστασία 50+ που προσφέρει την κατατάσσουν στα τοπ προϊόντα του καλοκαιριού!

Εγώ συνεχίζω να τη φοράω καθημερινά, συνεχίζοντας τις διακοπές μου. Εσείς αν ψάχνετε μια υψηλής ποιότητας αντηλιακή κρέμα προσώπου, σας προτείνω σίγουρα να τη δοκιμάσετε. Καλές διακοπές!

Extra Tip:

Οι αντηλιακές προσώπου με χρώμα σας προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία κατά των πανάδων που δημιουργεί η έκθεση στον ήλιο!

θα τη βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και μέσω του official site της AG Pharm

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.