Blog posts

Βόλτα στην Πλάκα | Outfit Of The Day

Βόλτα στην Πλάκα | Outfit Of The Day

Outfit Of The Day

Ο καιρός έχει ψυχράνει αρκετά και ο Οκτώβρης είναι κιόλας εδώ. Παρ’ όλα αυτά οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και στα στενά της Πλάκας είναι πάντα όμορφες. Τώρα που τα χρώματα του φθινοπώρου γίνονται πιο ζεστά, εγώ όλο και περισσότερο επιλέγω outfit σε μαύρο, σε ταμπά και σε μπεζ αλλά το χρώμα που αγαπώ πολύ για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα είναι το σκούρο πράσινο, το χακί και όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις. 

Η Πλάκα και τα Αναφιώτικα είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας. Μια βόλτα στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια με τους χρωματιστούς τοίχους και τα ανακαινισμένα αρχοντικά είναι αρκετή για να σε μεταφέρει αλλού, να σου δώσει vibes μιας άλλης εποχής ανέγγιχτης από το χρόνο.

Plaka Outfit

Ιδανικά τα sneakers και τα flat παπούτσια βοηθούν σε αυτήν την εξερεύνηση των στενών αλλά τα δικά μου ankle boots από Bershka είναι τόσο άνετα και ξεκούραστα που δεν με ενόχλησαν καθόλου. Τα συνδύασα με το αγαπημένο μου μαύρο high waisted jeans από Pull & Bear και ένα απλό μαύρο lingerie top από Stradivarius. Το κομμάτι κλειδί που έδωσε άλλο αέρα σε όλο το outfit ήταν το μακρύ πουκάμισο από Tally Weijl με το κεντημένο σχέδιο στην πλάτη. Το αγαπώ αυτό το πουκάμισο καθώς ταιριάζει με πολλά ρούχα αλλά μπορεί να φορεθεί και μόνο του. Ένα μαύρο biker jacket από Stardivarius ήταν απαραίτητο για το κρύο αεράκι που φυσούσε.outfit in PlakaOutfit back

oufit plaka 1

outfit close upoutfit from where I standOutfit Details

Biker Jacket, Lingerie Top, Crossbody Bag→ Stradivarius

High Waisted Jeans→ Pull & Bear

Shoes→ Bershka

Shirt Dress→ Tally Weijl

Sunnies→ Mara Martini


Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο χρώμα για το φετινό φθινόπωρο;

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.