Blog posts

Η Nars Επιτέλους Στην Ελλάδα!

Η Nars Επιτέλους Στην Ελλάδα!

beauty

Αν και εσείς είστε beauty junkies σαν κι εμένα, τότε αυτά τα νέα θα σας ενθουσιάσουν! Τα Sephora έφεραν την πασίγνωστη και τόσο αγαπητή εταιρεία Nars Cosmetics στην Ελλάδα και μας δίνουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε όλα εύκολα, γρήγορα και άμεσα είτε μέσω των φυσικών καταστημάτων, είτε μέσω του website τους www.sephora.gr

Η παγκόσμια trend setting makeup μάρκα NARS λανσαρίστηκε αποκλειστικά από τα Sephora στην Ελλάδα, για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύουμε τη φυσική ομορφιά μας! Η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την urban αισθητική της, την έχουν καταστήσει μία από τις κορυφαίες μάρκες στον παγκόσμιο χώρο του μακιγιάζ.

wanted nars nars lips

Οι πιο δημοφιλείς κωδικοί της Nars όπως το Blush “Orgasm”, το Natural Radiant Longwear Foundation, το Radiant Creamy Concealer, το κραγιόν “Audacious Lipstick”, το Velvet Matte Lip Pencil και το Bronzing Powder, είναι οι κορυφαίες επιλογές influencers και καταναλωτών παγκοσμίως.

wanted palette

Με τη συλλεκτική Wanted Eyeshadow Palette η Nars μας συστήνει σε μια νέα pure pigment formula, για πιο πλούσια απόδοση με ένα μόνο πέρασμα του πινέλου. Ανήκει ήδη στα Best Sellers της εταιρείας, καθώς με τη σύνθεση των αποχρώσεων μπορούν να δημιουργηθούν αμέτρητα looks. Matte, Satin, Metallic και Glitter τελειώματα μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την ολοκληρωμένη και τόσο Wanted παλέτα!

Το δίκτυο καταστημάτων Sephora συνεχώς μας εκπλήσσει και ικανοποιεί την αισθητική μας μέσα από τα νέα λανσαρίσματα και τις παγκοσμίου φήμης εταιρείες που φέρνει αποκλειστικά στη χώρα μας. Κάντε μια βόλτα στα καταστήματα ή online και ανακαλύψτε το σαγηνευτικό κόσμο της Nars και μείνετε συντονισμένες για νέες εκπλήξεις από τα Sephora!

xxx, Sophie

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.