Blog posts

Καλοκαιρινές Διακοπές Και Έξυπνες Λύσεις!

Καλοκαιρινές Διακοπές Και Έξυπνες Λύσεις!

Let's share

Για τους περισσότερους από εμάς ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών. Αν έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας και βιώνετε μια μικρή απελπισία με τα προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε μαζί σας, αλλά πιάνουν πολύ χώρο, μη σκάτε! Σας έχω τη λύση!

Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα στη γυναικεία βαλίτσα! Τόσα πολλά προϊόντα… τόσος λίγος χώρος…
Κορίτσια αυτό που έκανα εγώ και σώθηκα είναι οι μικρές συσκευασίες προϊόντων, όπως αυτές που φρόντισα να προμηθευτώ από τη Notino, αλλά και τα travel size προϊόντα φυσικά!

notino travel kit

Επιλέξτε να είστε πρακτικές αγοράζοντας μεμονωμένες συσκευασίες προϊόντων, όπως η μάσκα ματιών της Korika, που θα σας σώσει από τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα, μετά τα απανωτά ξενύχτια στο νησί, αλλά και τα μιας χρήσης μαντιλάκια καθαρισμού, που είναι σωτήρια καθώς τα χρησιμοποιείς ακόμα και πριν κλείσεις τα μάτια και σε βγάζουν πραγματικά ασπροπρόσωπη!

Από την άλλη αυτά που πιάνουν πάρα πολύ χώρο και δεν τα θέλουμε στη βαλίτσα μας είναι τα σαμπουάν, οι μάσκες μαλλιών, οι κρέμες μας κτλ. Αυτό το travel kit με τα μικρά μπουκαλάκια για να βάλετε μέσα όλα τα κρεμώδη και υγρά προϊόντα σας, θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος, μιας που μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά, έχοντας το δικό τους νεσεσέρ και κάνοντας τη βαλίτσα σας εξαιρετικά ελαφριά!

Αν θέλετε να πάρετε ιδέες και να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλές τιμές ρίξτε μια ματιά στα Summer Best Sellers της Notino, όπου θα βρείτε πολλά προϊόντα που είναι τοπ στις προτιμήσεις των γυναικών και σίγουρα τις συντροφεύουν ακόμα και στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Είτε ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, είτε με άλλο μέσο, ξέρετε πια πως το light packaging θα σας βγει σε καλό.
Να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε, χωρίς να ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Καλές διακοπές!

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.