Blog posts

Τα Αρώματα Της Άνοιξης

Τα Αρώματα Της Άνοιξης

Let's share

Η άνοιξη είναι η εποχή που συνήθως αλλάζουμε το άρωμά μας. Αφήνουμε στην άκρη τα βαριά, χειμωνιάτικα αρώματα και αναζητούμε μυρωδιές λουλουδένιες, πιο ανάλαφρες και δροσερές! Σήμερα θα σας προτείνω τρία αρώματα που αγαπώ πολύ γι’ αυτήν την εποχή και πιστεύω ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες!

La Vie Est Belle | Lancome

Ένα άρωμα “σήμα κατατεθέν” για πολλές γυναίκες το La Vie Est Belle της Lancome είναι ξεχωριστό και απόλυτα ανοιξιάτικο και δροσερό, αφού οι φρουτώδεις νότες του σε συνδυασμό με το γιασεμί και τη βανίλια δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό σαγηνευτικότητας αλλά και φρεσκάδας.
Απευθύνεται σε γυναίκες που νιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους και τολμούν. Απολαμβάνουν τις μικρές στιγμές της ζωής και ισορροπούν ανάμεσα στο δυναμισμό και την ομορφιά! Αν νιώθεις και εσύ έτσι τότε το La Vie Est Belle είναι σίγουρα για σένα!

notino lancome

Kenzo Flower By Kenzo

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα εδώ και πολλά χρόνια. Ένα άρωμα παιχνιδιάρικο και λουλουδένιο, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, αισθησιακό και θηλυκό, που όσες το δοκιμάζουν, το λατρεύουν για πάντα!
Αυτήν την εβδομάδα το συγκεκριμένο άρωμα μπορείτε να το βρείτε σε απίστευτη τιμή στη Notino.gr, αφού μπορείτε να πάρετε τα 100ml στην τιμή των 30ml!!!

notino

Be Delicious | DKNY

Ένα υπέροχο, απόλυτα καλοκαιρινό και φρέσκο άρωμα είναι το Be Delicious από DKNY. Ένα άρωμα με μεγάλη διάρκεια και φρέσκιες μυρωδιές πράσινου μήλου και σανδαλόξυλου που θα σας συναρπάσει, θα δεχτείτε τα πιο κολακευτικά σχόλια και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό το άρωμα θα σας ενώσει με τα όμορφα βράδια του καλοκαιριού, αφήνοντας τη χαρακτηριστική του μυρωδιά στα στενά σοκάκια των νησιών που θα επισκεφθείτε!

notino

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Notino για να ενημερωθείτε για όλα τα αγαπημένα σας επώνυμα αρώματα και τις ασυναγώνιστες τιμές τους. Είναι καιρός για ανανέωση και μην ξεχνάτε πως μια μικρή αλλαγή ακόμα και στο άρωμά σας μπορεί να φέρει μια ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή σας!

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.