Blog posts

2019 Spring Summer Make up Trends

2019 Spring Summer Make up Trends

beauty

Η άνοιξη καλωσορίζει έντονες διακυμάνσεις στο μακιγιάζ μας και αγκαλιάζει τόσο την ηρεμία στο πρόσωπο με φυσικές αποχρώσεις, όσο και την ένταση με ζωηρές σκιές και πολύ λάμψη! Πάμε να δούμε!

#butfirstskin

Στα διεθνή Fashion shows το πρώτο πράγμα που κυριάρχησε ήταν η περιποιημένη, καθαρή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!

Επικροτώντας τη νεανικότητα και τη φυσική ομορφιά, ένα serum σε μορφή ελαίου θα επαναφέρει σίγουρα τη χαμένη σας λάμψη και θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για ένα φυσικά λαμπερό μακιγιάζ.

#naturalface #boldlips

Μια τάση που επικράτησε στα backstage των Fashion Shows είναι η απαλλαγμένη από makeup επιδερμίδα και ελαφρώς περιποιημένη με concealer και ένα primer stick σε φυσικό χρώμα για τα σημεία που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη!

Έτσι το μακιγιάζ γίνεται πολύ ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα λαμπερό και νεανικό!

Και ενώ είδαμε τελείως φυσικά χείλη ή με λίγο απαλό ροζ κραγιόν, αυτά που επικράτησαν ήταν τα πολύ έντονα, με το κόκκινο να θριαμβεύει αλλά και τη δυναμική επιστροφή του everything glossy!!

#neonbabe

Οι σκιές σε νέον αποχρώσεις έκαναν αίσθηση! Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με το μακιγιάζ αυτή η άνοιξη είναι σίγουρα πολύχρωμη! Τα φλούο χρώματα δε θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και το μακιγιάζ αλλά και τα έντονα graphic liners χωρίς καθόλου Mascara! Ναι ναι! Mascara Free εποχή! Θα την ακολουθήσεις;

Τα παστέλ χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις είναι και αυτές μέσα στο ανοιξιάτικο παιχνίδι των τάσεων, όποτε είτε σας αρέσει να κάνετε ένα statement μακιγιάζ, είτε όχι, οι φετινές τάσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων και προτιμήσεων!

Θυμηθείτε όμως να μην περάσετε στην υπερβολή! Κρατήστε φυσικό το πρόσωπο σας και δώστε ένταση είτε στα μάτια είτε στα χείλη! It’s up to you!

xxx, Sophie

*(pictures are found in the web)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.