Blog posts

Cream Boosters Velvet Concentrate | Frezyderm

Cream Boosters Velvet Concentrate | Frezyderm

Skincare

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι εδώ, λέγονται Cream Boosters και μας τα φέρνει η Frezyderm!  Για πρώτη φορά η προσωπική μας φροντίδα είναι τόσο εξατομικευμένη, όσο και οι ανάγκες μας! Ελάτε να τα γνωρίσουμε και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε μαζί τους, όπως κι εγώ!!!

Η επιδερμίδα μας δεν έχει πάντα τις ίδιες ανάγκες. Γιατί λοιπόν να ακολουθούμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα ομορφιάς; Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την καθημερινή περιποίηση επιλέγοντας το στοιχείο εκείνο που χρειαζόμαστε περισσότερο με ολιγοήμερες personalized αγωγές που στοχεύουν μόνο εκεί που θέλουμε!

H FREZYDERM έφερε στην Ελληνική αγορά την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Personalized Cosmetics, τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE με 14 διαφορετικούς κωδικούς υπερσυμπυκνωμένων συνθέσων, ο καθένας με στοχευμένη δράση, για να κάνουν «boost» στην φροντίδα και την αυτοπεποίθησή μας!

Προσφέρουν:

  • Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με  επιπλέον  δράσεις
  • Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά
  • Ενίσχυση του κυτταρικού μεταβολισμού για την καλύτερη αφομοίωση των δραστικών συστατικών και την απόκριση του δέρματος
  • Βελτίωση της όψης της επιδερμίδας
  • Βελτίωση της υφής κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας

Εμείς απλώς επιλέγουμε τη 10ημερη αγωγή, που μας ταιριάζει, ενισχύουμε τη δράση και εμπλουτίζουμε τη σύνθεση της ενυδατικής, αντιγηραντικής, και λευκαντικής κρέμας που καθημερινά εφαρμόζουμε, χωρίς σε καμία περίπτωση έτσι να υποκαθιστούμε την κρέμα ή τον ορό μας.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ AGE-RETURN-BACK

14 διαφορετικές συνθέσεις, τα οποία ενισχύουν τη δράση της κρέμας περιποίησης μας και καλύπτουν ανάγκες όπως:
– αντιγήρανση
– λάμψη
– σύσφιξη
– λεύκανση
– λιπόλυση
– γέμισμα ρυτίδων
– ελαστικότητα
– αναδόμηση
– αντιοξείδωση
– FREZYDERM κώδικας νεότητας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ VELVET CONCENTRATE

Όσες έχετε χρησιμοποιήσει τα διάσημα αντηλιακά της Frezyderm, τότε σίγουρα η βελούδινη υφή τους είναι ένας από τους λόγους που τα αγαπάτε. Η ίδια τεχνολογία Velvet υπάρχει και μέσα στα Cream Boosters και τα καθιστά μοναδικά, καθώς αφήνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και μία βελούδινη, απαλή υφή που δεν σας δίνει καμία κρέμα περιποίησης.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ! 

Βρείτε το Perfect match σας!

Τόσες πολλές συνθέσεις. Τόσες πολλές επιλογές. Τόσο πολλοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε παίζοντας με παραπάνω από μία δράσεις. Τα CREAM BOOSTERS VELVET CONCENTRATE μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε κρέμα χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως και όποτε θέλουμε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Cream Booster μία ή δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες ή να χρησιμοποιήσετε άλλο Cream Booster το πρωί και άλλο το βράδυ. Όταν τελειώσει η χρήση ενός Cream Booster, μπορείτε να επαναλάβετε τη χρήση του ή να ακολουθήσει διαφορετικό Cream Booster.

cream boosters

 Χρήσιμο Tip:

Αφορά όποια αγωγή κι αν ακολουθήσετε – Εφαρμόζετε από μία σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές και απλώνετε σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε τη ρουτίνα περιποίησης με την καθημερινή σας κρέμα ή τον ορό.

Ενδεικτικά σας αναφέρω παρακάτω τις ιδιότητες των τριών Cream Boosters που χρησιμοποιώ εγώ αυτό το διάστημα.

  • HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER

Εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους τη καθημερινή κρέμα και προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση, αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και μειώνει τα σημεία γήρανσης.

  • PEPTIDES & STEMS CREAM BΟΟSTER

Στοχεύει στη νεανική όψη εμπλουτίζοντας με ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα την καθημερινή κρέμα. Παράλληλα, αναστέλλει τη σύνθεση της προγερίνης, της πρωτεΐνης εκείνης που επιταχύνει τη διαδικασία της φυσικής γήρανσης, και ενισχύει την αναδόμηση του δέρματος.

  • SUPER BOOSTER

Τελευταίο και ισχυρότερο… Το Super Booster με τη super δράση του. Το μόνο από όλες τις αγωγές με συνδυασμό ενεργών συστατικών με 25 μηχανισμούς δράσης, με αποτέλεσμα ορατά πιο φωτεινό, νεανικό και φρέσκο δέρμα!
Εμπλουτίζει με 25 ενεργά συστατικά την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ενυδάτωση, την αντιοξειδωτική δράση, την αναδόμηση του δέρματος και τη μείωση των σημείων γήρανσης. 

Ανακαλύψτε σήμερα τη δράση των νέων Cream Boosters Velvet Concentrate από τη FREZYDERM και ετοιμαστείτε για την πιο tailor-made προσωπική ρουτίνα ομορφιάς που είχατε  ποτέ!

Μπείτε εδώ και ανακαλύψτε το δικό σας μαγικό συνδυασμό που θα λύσει τα προβλήματα της επιδερμίδας σας!

xxx, Sophie

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.