Blog posts

They ‘re real VS Roller Lash mascara – Βenefit (review)

They ‘re real VS Roller Lash mascara – Βenefit (review)

review
Μία εταιρεία, δύο μάσκαρες, ας βγουν τα ξίφη και ας νικήσει η καλύτερη!

Ας ξεκινήσω παραθέτοντας κάποια δεδομένα… Οι βλεφαρίδες μου δεν έχουν φυσική καμπύλη, δεν είναι μακριές, ούτε πολύ πυκνές. Θα τις χαρακτήριζα mainstream για λόγους ευγένειας!
Στην αρχή δοκίμασα τη They’re Real. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εντυπωσιάστηκα! Μου έδωσε μάκρος και ένταση, με ικανοποιητικό διαχωρισμό των βλεφαρίδων μου, χωρίς να τις κολλάει ή να αφήνει περιττό προϊόν, κόμπους κ.τ.λ. Το αποτέλεσμα της διαρκούσε για όσες ώρες κι αν τη φορούσα, χωρίς μουτζούρες και έτσι εύκολα την αγάπησα.
Στο ντεμακιγιάζ ήταν λίγο επίμονη μπορώ να πω, καθώς αφού έπλενα το πρόσωπό μου το βράδυ, χρειαζόταν μετά και λίγο βαμβάκι με γαλάκτωμα για την περιοχή των ματιών, ώστε να πάρω όση ποσότητα είχε απομείνει. Παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα της είναι πολύ εντυπωσιακό για μένα ώστε να με ενοχλήσει αυτό, γιατί λίγο πολύ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα το έκανα αυτό σαν διαδικασία καθαρισμού των ματιών μου ανεξαρτήτως προϊόντων.
Στη συνέχεια ακούγοντας και διαβάζοντας πολλά θετικά σχόλια και για τη Roller Lash θέλησα να τη δοκιμάσω και αυτή. Στις πρώτες εφαρμογές δεν με εντυπωσίασε το ίδιο όσο η They’re Real. Στην πορεία όμως είδα πως πραγματικά σηκώνει και γυρνάει τις βλεφαρίδες με πολύ αβίαστο τρόπο και χωρίς να χρειάζομαι το ειδικό ψαλιδάκι. Κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγάλα και ξεκούραστα, συγχρόνως δίνει όγκο και ένταση όπως και η They’re Real, οπότε άρχισα να τη συμπαθώ πολύ, ώσπου μετά από μερικές εφαρμογές τη λάτρεψα.
Όσον αφορά τα βουρτσάκια τους, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η They’re Real έχει ομοιόμορφο, ίσιο με δύο ύψη κοντές τριχούλες, οι οποίες φτάνουν μέχρι το τελείωμα του και έτσι μπορείτε να τονίσετε ακόμα και τις πιο μικρές εσωτερικές βλεφαρίδες, ενώ η Roller Lash έχει καμπυλωτό με τριχούλες σε διάφορα μήκη και με ένα μέρος της ειδικό για το διαχωρισμό των βλεφαρίδων.
Πριν γράψω αυτό το review έκανα και το τεστ “η γνώμη του κοινού” (!) κατά το οποίο στο ένα μάτι μου φόρεσα τη They’re Real και στο άλλο τη Roller Lash και πήγα σε φιλικό σπίτι και ρώτησα και τις γυναίκες και τους άντρες της παρέας να μου πουν τη γνώμη τους! Οι γυναίκες διάλεξαν τη They’re Real, ενώ οι άντρες τη Roller Lash!!! Με εντυπωσίασε αυτό το μίνι γκάλοπ που έκανα μπορώ να πω, γιατί περίμενα πως στις γυναίκες θα άρεσε αυτή η έντονη καμπύλη που προσφέρει η Roller Lash και τελικά κάνει τη διαφορά!!
Έτσι λοιπόν έχουμε:
Η απόφαση είναι δική σας, γιατί στην ουσία σε αυτήν τη σύγκριση δεν υπάρχει νικητής. Και οι δύο είναι εξίσου καλές, εξίσου έντονες με πολύ ωραία απόδοση του μαύρου χρώματος και η μόνη λεπτομέρεια που θα σας κάνει να επιλέξετε τη μία ή την άλλη είναι η ερώτηση αν θέλετε γυριστές βλεφαρίδες ή αν δε σας ενδιαφέρει τόσο αυτό όσο το μάκρος…

Όσο για μένα προσωπικά κατέληξα πως σίγουρα θα ξαναγοράσω τη Roller Lash, γιατί έχει όσα θέλω για μια μαύρη μάσκαρα, αλλά επειδή έχω εθισμό και στην μπλε μάσκαρα και χρώματα διαθέτει μόνο η  They’re Real, θα ήθελα πολύ να την αποκτήσω στην μπλε της απόχρωση!

Και τις δύο μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα Sephora αλλά και on line

Αν τις έχετε δοκιμάσει, πείτε μου την άποψή σας.
Πολλά φιλιά και ευχές για μια όμορφη ημέρα!

2 Comments

 1. Avatar
  The M issue
  December 8, 2015 at 14:43
  Reply

  Εγώ και η κολλητή μου δοκιμάσαμε την ίδια μέρα και τις δύο.Απογοητευτηκαμε από την they're real,περιμέναμε κάτι το εντυπωσιακό που το βρήκαμε στην roller lash. Βέβαια να σημειωθεί ότι και τις δύο δεν τις φοράς πρωί γιατί το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό.Για βραδινή έξοδο είναι ότι πρέπει. Ψηφίζω roller lash.

 2. Avatar
  The M issue
  December 8, 2015 at 14:43
  Reply

  Εγώ και η κολλητή μου δοκιμάσαμε την ίδια μέρα και τις δύο.Απογοητευτηκαμε από την they're real,περιμέναμε κάτι το εντυπωσιακό που το βρήκαμε στην roller lash. Βέβαια να σημειωθεί ότι και τις δύο δεν τις φοράς πρωί γιατί το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό.Για βραδινή έξοδο είναι ότι πρέπει. Ψηφίζω roller lash.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.