Blog posts

Τα Βράδια Του Χειμώνα…

Τα Βράδια Του Χειμώνα…

Let's share

…μπορούν να γίνουν μαγικά, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και τις συνθήκες εκείνες που θα μας κάνουν να ανυπομονούμε να γυρίσουμε σπίτι!

Μετά από μια κουραστική, κρύα ημέρα στη δουλειά, το μόνο που θέλουμε είναι ένα ζεστό μπάνιο και τη ζεστασιά του σπιτιού μας. Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορούμε να απολαύσουμε τα χειμωνιάτικα βράδια μας με άλλη διάθεση και με μία χαλάρωση που θα μας οδηγήσει ευχάριστα στην επόμενη ημέρα.

Αρωματικά Χώρου

Τον τελευταίο καιρό μου αρέσουν πολύ οι αρωματικές, καταλυτικές λάμπες που είναι πανέμορφες, κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και απίθανες μυρωδιές και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζουν και απολυμαίνουν την ατμόσφαιρα. Είναι ένα στοιχείο που αμέσως θα αλλάξει την ενέργεια του χώρου σας και θα σας χαλαρώσει.

notino
Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream
Notino.gr

Αρωματικά Κεριά

Τα αρωματικά κεριά νομίζω πως είναι το σήμα κατατεθέν του χειμώνα, αφού λίγο πολύ αρέσουν στους περισσότερους και μπορούν να μετατρέψουν την ατμόσφαιρα, ανάλογα με τη μυρωδιά τους και να μας βάλουν στο mood που επιθυμούμε! Ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία στο site της Notino θα βρείτε κεριά που καλύπτουν όλα τα γούστα και σίγουρα δε θα ξέρετε πιο να διαλέξετε!

notino αρωματικό κερί
Bath & Body Works Sweater Weather
Notino.gr

Κεριά Για Μασάζ

Αυτή η κατηγορία κεριών ίσως είναι η αγαπημένη μου, καθώς τα κεριά αυτά είναι πολυχρηστικά. Αφού απολαύσετε το άρωμα που έχετε επιλέξει να διαχέεται στο χώρο σας, μπορείτε να επωφεληθείτε όλες τις ιδιότητες των ελαίων που περιέχουν αυτά τα κεριά χαρίζοντας στον εαυτό σας ή και σε κάποιον άλλο τη χαλάρωση και την τόνωση ταυτόχρονα που πετυχαίνει ένα απαλό μασάζ, καθώς και την απόλυτη ενυδάτωση πριν τον ύπνο. Ένα υπέροχο τελετουργικό που θα κλείσει μαγικά την ημέρα σας με την αίσθηση της αρμονίας και της ευημερίας διάχυτες στο χώρο. Το κερί για μασάζ Smell Like Spells θα σας ενθουσιάσει με το γλυκό, χειμωνιάτικο άρωμά του!

notino κερί  για μασάζ
Smells Like Spells Massage Candle
notino.gr

Μπορείτε να κάνετε κάθε βράδυ του χειμώνα σας ξεχωριστό επιλέγοντας διαφορετικά αρωματικά concepts και συνθέσεις που μπορούν να σας αλλάξουν τη διάθεση και να σας ταξιδέψουν σε γνωστά ή και άγνωστα μέρη!

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.