Blog posts

Ένα Νέο Trend Για Να Αγαπήσεις

Ένα Νέο Trend Για Να Αγαπήσεις

All About Hair

Το να είσαι ωραία αρωματισμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι τέλειο, αλλά συνήθως το άρωμα σου είναι αρκετά σκληρό για τα μαλλιά σου! Κι επειδή τα μαλλιά σου είναι σημαντικό ατού της εμφάνισης σου, δες παρακάτω πως θα είναι ακαταμάχητα!

Στο νέο αυτό trend έχεις πει ναι, είμαι σίγουρη, αλλά με λάθος τρόπο. Επειδή αγαπάς κι εσύ τα αρώματα και θέλεις να ξεχωρίζεις αφήνοντας παντού τη μυρωδιά σου και σίγουρα ψεκάζεις λίγο από το αγαπημένο σου άρωμα στα μαλλιά σου έτσι ώστε η κίνηση τους να προκαλεί τις αισθήσεις, τότε συνδύασε το αγαπημένο σου άρωμα με το αντίστοιχο εξειδικευμένο για τα μαλλιά άρωμα.

Οι περισσότερες γυναίκες ποντάρουν πολύ στην εμφάνιση των μαλλιών τους και ξέρουν ότι μπορεί αυτά να αποτελέσουν πολύ καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία! Έτσι λοιπόν πολλοί διάσημοι οίκοι έχουν πλέον στη συλλογή τους μαζί με τα κανονικά τους αρώματα και τα αντίστοιχα αρώματα μαλλιών, με ελαφρύτερη σύνθεση και ιδανικά για να τα έχετε μαζί σας και να τα ανανεώνετε όσο συχνά θέλετε, χωρίς να ταλαιπωρούν ή να καταστρέφουν την τρίχα!

Αρώματα για τα μαλλιά που συνοδεύουν το αγαπημένο σας άρωμα θα βρείτε πολλά στο Notino. Εγώ ξεχώρισα το Chanel N°5 που είναι διαχρονικό και φυσικά το αγαπημένο μου Narciso Rodriguez For Her που αγαπώ το άρωμα και την κρέμα σώματος εξίσου!

Chanel No5 | notino | άρωμα για τα μαλλιά
notino.gr

Εσύ τι άρωμα βάζεις στα μαλλιά σου;
xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.