Blog posts

Κερατίνη για την υγεία των μαλλιών σας!

Κερατίνη για την υγεία των μαλλιών σας!

All About Hair

Συχνά οι γυναίκες θεωρούν τη θεραπεία κερατίνης μια ισιωτική θεραπεία, όμως είναι πολλά παραπάνω από αυτό! Η κερατίνη, ένα φυσικό συστατικό των μαλλιών μας, είναι απαραίτητη για την υγεία τους.

Η Κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη, βασικό συστατικό των τριχών και των νυχιών μας. Είναι υπεύθυνη για τη λάμψη και την ελαστικότητα της τρίχας και η ποσότητα κερατίνης που έχει ο καθένας καθορίζει το πόσο ίσια ή όχι είναι τα μαλλιά του!

Με την πάροδο του χρόνου, τις εξωτερικές συνθήκες, όπως την έκθεση στον ήλιο, τις χημικές επεξεργασίες και το styling τα επίπεδα κερατίνης φθίνουν και παρατηρείται μεγάλη ταλαιπωρία στην τρίχα. Μια θεραπεία με κερατίνη στο σπίτι, θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, θα τα θρέψει σε βάθος και θα τους χαρίσει ενυδάτωση, ελαστικότητα, λείανση και λάμψη!

Τα προϊόντα της Brazil Keratin, όπως το Brazil Keratin Coco shampoo, που πλένει τα μαλλιά και καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα της κεφαλής, ενισχύει τις ίνες των μαλλιών, ενυδατώνει σε βάθος και προσδίδει λάμψη και όγκο! Δε νομίζω ότι θέλετε κάτι άλλο από το σαμπουάν σας! Τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά αμέσως θα νιώσουν τη διαφορά!

κερατίνη | notino.gr
notino.gr

Brazil Keratin Coco Mask

κερατίνη | notino.gr
notino.gr

Η μάσκα κερατίνης για κατεστραμμένα μαλλιά αποτελεί βασικό κομμάτι αν θέλετε να επαναφέρετε την υγεία των μαλλιών σας, καθώς τα αναπλάθει σε όλο το μήκος τους, τους δίνει εκτυφλωτική λάμψη, και τα επαναφέρει στη φυσική, υγιή τους εμφάνιση!

Αν θέλετε κι εσείς να φροντίσετε μόνες σας τα μαλλιά σας, στο σπίτι, επενδύστε σε καλά προϊόντα, όπως τα παραπάνω και δείτε τα οφέλη της κερατίνης στα μαλλιά σας!

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.