Blog posts

Οι Ρυτίδες Τεχνολογίας Και Πως Να Τις Αποφύγετε

Οι Ρυτίδες Τεχνολογίας Και Πως Να Τις Αποφύγετε

Let's share

Οι ρυτίδες τεχνολογίας είναι ένα σχετικά σύγχρονο φαινόμενο, αλλά εξαιρετικά σημαντικό, καθώς μας αφορά όλους όσους ασχολούμαστε με την τεχνολογία σε καθημερινή βάση. Δημιουργούνται ασυναίσθητα, αλλά μπορούμε συνειδητά να τις αποφύγουμε!

Το φαινόμενο “tech neck” αναφέρεται στις ρυτίδες του λαιμού που δημιουργούνται από τη συνεχόμενη θέση του κεφαλιού μας προς τα κάτω, καθώς δηλαδή κοιτάμε το κινητό μας. Για να τις αποφύγουμε πρέπει να κρατάμε το τηλέφωνό μας στο επίπεδο των ματιών μας, κάτι που ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά συνειδητά μπορεί να γίνει.

Ένας ακόμα τρόπος να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο, αλλά και γενικότερα να προστατευτούμε από την ακτινοβολία του μπλε φωτός που εκπέμπουν τα κινητά και οι οθόνες γενικότερα, είναι τα προϊόντα περιποίησης που εστιάζουν και ενισχύουν την επιδερμίδα μας, δημιουργώντας ένα προστατευτικό ‘φιλμ’ ασφαλείας.

Η εταιρία Kyklos Cosmetics πριν μερικές ημέρες λάνσαρε τις νέες αμπούλες digital anti-aging & anti-pollution, οι οποίες με τα ενεργά, φυσικά συστατικά τους, στοχεύουν ακριβώς σε αυτό! Το ενεργό οξυγόνο βοηθάει να εισχωρήσουν σε βάθος τα πολύτιμα έλαια όπως το ελαιόλαδο, σησαμέλαιο, έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, raspberry & pumpkin oil και tsubaki oil, καθώς και η βιταμίνη Ε.

Kyklos Cosmetics

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία 7 ημερών που θα ανανεώσει την όψη σας και θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και προστασία από το μπλε φως, αλλά και από την περιβαλλοντική ρύπανση. Χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο της αμπούλας, κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό φυσικά, όπου το δέρμα είναι αρκετά λεπτό και ευαίσθητο και θέλει έξτρα φροντίδα.

Kyklos Cosmetics

Review

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της δικής μου θεραπείας και αυτό που μου έκανε εντύπωση με τις αμπούλες είναι πως χρησιμοποιώντας τες συστηματικά, διαπίστωσα πως η επιδερμίδα μου άρχισε πλέον να νιώθει καλά! Πέρα από την ουσιαστική ενυδάτωση που προσφέρουν τα προϊόντα Kyklos Cosmetics, παρατήρησα πως οι αμπούλες έβγαλαν την επιδερμίδα μου από το καθημερινό στρες και ένιωσα πλέον το πρόσωπό μου ανανεωμένο, λαμπερό και σφριγηλό!
Σίγουρα είναι ένα προϊόν που σας το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας που τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι άμεσα ορατά και αδιαμφισβήτητα!

Kyklos Cosmetics

Τα προϊόντα Kyklos Cosmetics είναι απολύτως οργανικά και απευθύνονται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Θα τα βρείτε στο επίσημο site και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

xxx, Sophie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.