Blog posts

Δώστε Όγκο Στα Μαλλιά Σας Με Τα Νέα OSIS Musses | Schwarzkopf

Δώστε Όγκο Στα Μαλλιά Σας Με Τα Νέα OSIS Musses | Schwarzkopf

All About Hair

Η Schwarzkopf Professional επαναπροσδιορίζει τα μαλλιά με όγκο, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά OSiS+ MADE TO GO HIGHER: μία νέα σειρά από Mousse οι οποίες επιτρέπουν στους κομμωτές και τις πελάτισσες αντίστοιχα να δημιουργήσουν πανέμορφα looks με όγκο!

Παραμένοντας πάντα ένα βήμα μπροστά από όλα τα καινούρια trends, η τελευταία σειρά styling από την OSiS+ αποδεικνύει ότι τα trends έντονου όγκου στα μαλλιά είναι εύκολο να επιτευχθούν. Η Νο1 σειρά styling από τη Schwarzkopf Professional έχει αναβαθμίσει τα προϊόντα της με τρεις εξαιρετικά αποτελεσματικές και με τεχνολογία αιχμής mousse, κατάλληλες για όλα τα look από ανάλαφρο έως μέγιστης ανύψωσης όγκο!

Ο Global Styling Ambassador της Schwarzkopf Professional, Richard Ashforth, αναγνωρίζει ότι: “Ο όγκος είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε εντύπωση, είτε πρόκειται για minimal, απαλά και φυσικά μαλλιά είτε πρόκειται για πιο τολμηρές εμφανίσεις. Η σειρά OSiS+ MADE TO GO HIGHER προσφέρει όγκο για κάθε γούστο!”.

Η σειρά OSiS+ MADE TO GO HIGHER αναλυτικά:

  1. Το ΝΕΟ OSiS+ Grip – μια mousse για εξαιρετικό κράτημα, τέλεια για τη δημιουργία looks με έντονο όγκο και glamour.

Χαρακτηριστικά:

  • Maximum κράτημα έντονου όγκου
  • Φυσική λάμψη
  • Προστατεύει ενάντια στη φθορά από το πιστολάκι
  • Αποτέλεσμα μακράς διαρκείας, κατά του στατικού ηλεκτρισμού
  • Πολύ δυνατός έλεγχος
  1. Το ΝΕΟ OSiS+ Fab Foam – μια κλασική mousse κρατήματος για αποτελέσματα με υπέροχη υφή, ιδανικό για beach volume looks.

Χαρακτηριστικά:

  • Ευέλικτο κράτημα
  • Φυσική λάμψη
  • Προστατεύει ενάντια στη φθορά από το πιστολάκι
  • Η φόρμουλά του δεν κολλάει στα μαλλιά
  • Τέλειο για φινίρισμα με μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι

Ακολουθήστε τη Schwarzkopf Professional στα social media μέσω του @schwarzkopfpro και παρακολουθήστε όλα τα νέα της σειράς OSiS+ μέσω των hashtags  #madetocreate / #madetogohigher.

 xxx, Sophie

Leave a Reply